ukrayinski-viyskovi-moryaki-berut-uchast-u-bagatonatsionalnomu-navchanni

Українські військові моряки беруть участь у багатонаціональному навчанні

 • 105099 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Сьогодні українські військові моряки беруть участь у багатонаціональних навчаннях “Joint Warrior -23-ІІ”, які проводяться в межах територіальних вод Великої Британії. Про це повідомили ВМС ЗС України, пише УНН.

Деталі

Від ВМС ЗС України до практичних дій в морі залучаються протимінні кораблі “Черкаси” та “Чернігів”, участь яких відбувається в рамках комплексної підготовки зазначених підрозділів, під керівництвом менторів Королівських ВМС Великої Британії.

До складу учасників увійшли Королівські ВМС та Королівські повітряні сили разом з сухопутними військами Великої Британії. Також, окрім України, у навчаннях беруть участь кораблі та судна від Нідерландів, Бельгії, Польщі, ФРН, та Данії.

Основна мета підготовки полягає у досягнені особовим складом екіпажів та штаба тактичної групи протимінних дій відповідного рівня готовності до виконання завдань за призначенням, а також взаємосумісності з протимінними підрозділами країн-партнерів. Окрім того, відпрацьовуються питання планування та проведення протимінних дій за стандартами НАТО. Метою є набуття досвіду дій у міжнародному середовищі під час проведення об’єднаних багатонаціональних операцій, вказали в ВМС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові завершили курс підготовки у Британії під керівництвом канадських інструкторів

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Рівненщині правоохоронниця за кермом на смерть збила жінку

     • 148627 переглядiв

    В Києві чоловік напідпитку вбив 14-річного підлітка

     • 357639 переглядiв

    Азербайджан розпочав спільні з Туреччиною військові навчання

     • 136880 переглядiв