ukrayinski-viyskovi-na-pivdni-tsiyeyi-nochi-pratsyuvali-po-chovnakh-okupantiv-gumenyuk

Українські військові на півдні цієї ночі працювали по човнах окупантів - Гуменюк

 • 1047026 переглядiв

КИЇВ.4 липня. УНН. Українські військові працювали по ворожих човнах в ніч на вівторок, 4 липня. ЗСУ позбавили окупантів можливості пересуватися по воді. Про це заявила речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, повідомляє УНН.

Деталі

Українські захисники на південному напрямку цієї ночі продовжували знищувати ворога. За словами речниці Сил оборони Півдня, у контрбатарейній боротьбі дуже важких напрямків немає. Сили оборони зосереджують авіацію, і артилерію для ураження місць скупчення техніки і дислокації ворога, намагаються нищити склади з боєприпасами.

Цитата

«За попередню добу знищили 3 склади, цієї ночі більше працювали по човнах і знов позбавили ворога можливості пересуватися по воді. Вони намагаються за допомогою човнів, відтиснутих у місцевого населення, розвідувати дії наших військ, для того, щоб зосередити свої зусилля на тих напрямках, де їм особливо боязко», - заявила Наталія Гуменюк.

росіяни намагаються повернутися на свої позиції, там, де відходить вода, і розгорнути вогневі точки, щоб посили обстріли правого берега. Окрім того, вони продовжують застосовувати тактичну авіацію зі скиданням КАБів та використовують БПЛА.

«Наше ППО працює комплексно і намагаються знищувати все, крім КАБів. Це поки що не та зброя, проти якої ми можемо ефективно діяти», - каже Гуменюк.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 231 030 осіб, 4059 танків та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Латвія частково відновила видачу віз росіянам

     • 584910 переглядiв

    Столтенберг залишитися на посаді Генсека НАТО ще на рік

     • 489070 переглядiв