ukrayinski-viyskovi-znischili-tankovu-rotu-okupantiv

Українські військові знищили танкову роту окупантів

 • 306848 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Штурмовики 80 бригади, організувавши чітку тактичну взаємодію з іншими підрозділами ЗСУ та НГУ спільними зусиллями знищили за день танкову роту російських окупантів. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу бригади у Facebook.

Деталі

Як зазначається, напередодні, 13 липня, ворог розпочав масовану атаку на українські позиції, але наші захисники були до цього готові.

Чіткі тактичні взаємодії призвели до втрат: 9 російських танків (майже танкова рота), 7 одиниць іншої бронетехніки (БТР та БМП), приблизно 70 окупантів.

Також в бригаді додали, що громили ворожу техніку й піхоту підрозділи ЗСУ грамотно і злагоджено. Розвідка помічала та фіксувала цілі, а потім їх утилізовувала артилерія та штурмові групи за допомогою "Стугни" "Джавелінів", ПТУР "NLAW' та гранатометів РПГ-7, АТ-4.

"Знищення такої кількості техніки загарбників лише за один день – це звичайно не остаточна перемога ЗСУ, але суттєвий крок до її наближення", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо

Українські захисники під час ворожого штурму знищили цілу танкову роту окупантів, внаслідок чого було ліквідовано 9 танків загарбників.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Українські військові знищили танкову роту окупантів

     • 306848 переглядiв