ukrayinski-zakhisniki-za-dobu-12-raziv-vdarili-z-aviatsiyi-po-pozitsiyakh-okupantiv-genshtab

Українські захисники за добу 12 разів вдарили з авіації по позиціях окупантів - Генштаб

 • 526427 переглядiв

КИЇВ. 24 листопада. УНН. Українські захисники за добу завдали 12 авіаударів по позиціях російських окупантів. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ, передає УНН.

Деталі

Зокрема, авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника і 2 удари по позиціях ворожих зенітних ракетних комплексів.

Водночас, за поточну добу російські окупанти завдали 2 авіаційних удари, здійснили 16 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільних обʼєктах.

На Бахмутському та Авдіївському напрямках, як повідомляється, загарбники зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій. Зафіксовано ворожі обстріли по обʼєктах в районах населених пунктів Білогорівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Нью-Йорк, Бердичі, Авдіївка, Опитне, Мар'їнка і Красногорівка Донецької області. Також ворог завдав авіаударів поблизу Спірного, Невельського і Кам’янки.

Окрім цього, як вказано, окупанти на Криворізькому та Херсонському напрямках удосконалюють фортифікаційне обладнання та логістичне забезпечення передових підрозділів. Ворог задіяв різнокаліберну артилерію для обстрілів Придніпрянського Дніпропетровської області; Михайлівки, Качкарівки, Милового, Зміївки, Іванівки, Антонівки і Чорнобаївки на Херсонщині та самого міста Херсон.

Доповнення

За добу Збройні сили України знищили 310 російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення – приблизно 85 720.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Молдова визнала Голодомор геноцидом українського народу

     • 873462 переглядiв

    На Одещині досі без світла близько 64% жителів

     • 958240 переглядiв

    Окупанти продовжують обстрілювати Херсон, є постраждалі – ОВА

     • 749372 переглядiв