ukrayintsi-zmozhut-drukuvati-poshtovi-marki-vlasnoruch

Українці зможуть друкувати поштові марки власноруч

 • 1463518 переглядiв

КИЇВ. 11 серпня. УНН. Укрпошта планує запуститити поштові марки, які українці зможуть друкувати на власних принтерах, повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, пише УНН.

Деталі

В Укрпошті аносували у вересні вихід нового типу поштових марок, які можна буде друкувати на принтері. За словами Смілянського реалізувати проект стало можливим після прийняття парламентом закону №8176, згідно якому випуск електронних поштових марок не буде підлягати ПДВ. 

Цитата 

"Як обіцяли, вже зовсім скоро дамо Вам можливість друкувати електроні марки прямо вдома чи в офісі на принтері і швидко відправляти всі листи в наших відділеннях. Спочатку реєстровані, а потім і всі інші. Тож черг стане менше", - написав гендиректор компанії.

Смілянський зазначив, що до сьогодні діяла норма податкового кодексу, згідно якій, "коли Ви купляли наші чудові художні паперові марки вони не підлягали ПДВ, а коли та сама марка наносилась електронним шляхом, то ПДВ мало сплачуватися. Тепер всі марки рівні в правах".

Доповнення

Як раніше повідомляв УНН, з 1 липня національний оператор поштового зв’язку України змінить графіки роботи у більшості своїх відділень, планується зокрема і у сільських стаціонарних. Оновлені часи роботи пропонується перед візитом перевіряти на доступних ресурсах компанії.

З 1 червня українці матимуть змогу здійснювати до США такий вид поштових відправлень як «Дрібний пакет PRIME». США стали 68 країною до яких «Укрпошта» з 1 квітня цього року забезпечує такі відправлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Винищувачі зла": відсьогодні можна придбати нову воєнну марку від Укрпошти

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Українці зможуть друкувати поштові марки власноруч

     • 1463518 переглядiв

    Поліція не фіксує порушень у Лаврі

     • 990733 переглядiв