unaslidok-raketnogo-obstrilu-okupantiv-na-zaporizku-oblast-bulo-znestrumleno-blizko-20-tisyach-abonentiv-sekretar-miskradi

Унаслідок ракетного обстрілу окупантів Запорізької області було знеструмлено близько 20 тисяч абонентів - секретар міськради

 • 584399 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. За повідомлення секретаря Запорізької міської ради Анатолія Куртєва, внаслідок обстрілу близько 20 тисяч абонентів у Запоріжжі залишились без світла, у деяких районах зникло опалення та водопостачання, передає УНН.

Цитата

"Внаслідок прильотів постраждали об‘єкти критичної інфраструктури. Виникла пожежа. За попередньою інформацією, пошкоджень зазнали два заклади освіти. У будівлях вилетіли вікна. Було знеструмлено близько 20 тисяч абонентів. Як наслідок в деяких районах було відсутнє опалення та водопостачання", - повідомив Куртєв.

Доповнення

Анатолій Куртєв також зазначив, що робота над усуненням проблем внаслідок обстрілу триває.

"Усі відповідні служби одразу розпочали роботу над усуненням проблем. Наразі подачу електроенергії, тепла та води у Запоріжжі вже частково поновлено. Роботи тривають", - сказав він.

Нагадаємо

У Запорізькій ОВА повідомили, що вечері рф завдала ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури області, люди не постраждали. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Трамп опублікує листи багатих та знаменитих

     • 811835 переглядiв