v-ivano-frankivsku-na-tli-atak-voroga-zupinili-transport-v-ova-zaklikayut-buti-v-ukrittyakh

В Івано-Франківську на тлі атак ворога зупинили транспорт, в ОВА закликають бути в укриттях

 • 184798 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. В Івано-Франківську мер Руслан Марцінків на тлі ракетних атак ворога на Україну повідомив, що у місті зупинили транспорт, голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук закликає бути в укриттях і подалі від місць критичної інфраструктури, пише УНН.

Деталі

Суспільний мовник після 10 години повідомив, що в Івано-Франківській області чутно вибухи.

Офіційно інформацію в ОВА не підтверджували, однак, голова ОВА Онищук написала у Telegram, що "загроза ракетних ударів по нашій області продовжується". "Закликаю всіх перебувати в укриттях. Наполегливо прошу уникати місць критичної інфраструктури. Дорогі батьки, подбайте про своїх дітей, вони повинні перебувати біля вас", - зазначила Онищук.

Мер Івано-Франківська Марцінків також закликав перебувати в укриттях.

"Ми весь транспорт зупинили, і ви тепер розумієте чому. По Україні завдаються масові удари. Ворог випускає велику кількість ракет, працює протиповітряна оборона. Але потрібно розуміти, що кількість ракет надзвичайно велика. Прохання максимально відреагувати".

"Прохання для всіх підприємств та всіх закладів максимально обмежити офлайн режим. Тобто, максимально працювати в онлайн режимі протягом цієї доби. Тому ще раз закликаю всіх івано-франківців без паніки, спокійно, перебувайте в укриттях. Будьте максимально безпечними. Обстріли можуть тривати достатньо довгий час. Тому, реагуймо на повітряні тривоги", - зазначив Марцінків.

Доповнення

В Офісі Президента повідомили, що Україна під ракетним обстрілом ворога, є ворожі удари в багатьох містах України, є постраждалі цивільні.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Вранці росія випустила по Україні 75 ракет – Залужний

     • 205322 переглядiв

    Львівщину атакували 15 ракет, частину збила ППО - голова ОВА

     • 105964 переглядiв

    На Одещині збили три ракети та п'ять дронів-камікадзе

     • 137928 переглядiв

    У Кривому Розі ППО збила російські ракети

     • 146241 переглядiв