v-obsye-zaklikali-povnistyu-rozsliduvati-vbivstvo-sheremeta

В ОБСЄ закликали повністю розслідувати вбивство Шеремета

 • 11250 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. У третю річницю вбивства журналіста Павла Шеремета представник ОБСЄ зі свободи ЗМІ Арлем Дезір повторив свій заклик до української влади активізувати свої зусилля з припинення безкарності за напади і вбивства журналістів. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ОБСЄ.

"Три роки потому вбивство Павла Шеремета залишається нерозкритим і продовжує мати стримуючий вплив на свободу слова, свободу ЗМІ і безпеку журналістів. Українська влада зобов'язана забезпечити, щоб його вбивство, а також всі інші напади на журналістів і вбивства журналістів переслідувалися за законом, а винні і зачинщики цих злочинів постали перед судом. Безкарність за такі злочини є неприйнятною і породжує подальше насильство", - заявив Дезір.

Як повідомляв УНН, Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що у справі вбивства журналіста Павла Шеремета допитані сотні людей, а також є "гарячі версії".

20 липня 2016 року біля 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві. В результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Раніше Луценко визнавав, що в справі Шеремета немає результату.

Українські Національні Новини

Політика