v-obukhovi-na-teritoriyi-kkpk-vidkrivayetsya-punkt-nezlamnosti-zayava-avstriyskoyi-kompaniyi-vlasnitsi-pulp-mill-holding

В Обухові на території ККПК відкриється “Пункт Незламності” – заява австрійської компанії-власниці Pulp Mill Holding

 • 723442 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. Попри війну та намагання рейдерського захоплення підприємства, австрійський холдинг Pulp Mill Holding, який є власником Київського картонно-паперового комбінату, продовжує підтримувати українців: на території Київського КПК, що в Обухові, відкриється “Пункт Незламності”, повідомляє пресслужба комбінату.

Цитата

“Через проблеми з електропостачанням в Україні та, зокрема, у місті Обухів, австрійською компанією було прийнято рішення про відкриття “Пункту Незламності” на території Київського КПК: для всіх охочих щодня у вільному доступі з 8-00 до 20-00 є гарячий чай та кава, місця для відпочинку, можливість зарядити свої гаджети та користуватися інтернетом без обмежень.

Pulp Mill Holding підтримує дружню політику Австрії щодо всебічної допомоги Україні і ця складна зима – не виключення. Маємо надію, що наш “Пункт Незламності” допоможе жителям Обухова зігрітися та пережити всі холоди стійко!” – ідеться у повідомленні.

Повідомляється, що офіційне відкриття відбудеться 18 грудня 2022 року о 16-00.

Київський КПК – одне з найбільших підприємств Європи з випуску картонно-паперової продукції зі штатом близько 2,5 тис. людей. У січні-жовтні 2022 року комбінат випустив продукцію на 5,9 млрд грн, що на 4,2% менше, ніж за аналогічний період 2021 року.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Атака на Запоріжжя: за пів години рашисти випустили 21 ракету

     • 1021264 переглядiв

    Через обстріл об’єкт ДТЕК від'єднався від енергосистеми

     • 436197 переглядiв