v-oon-obgovorili-situatsiyu-v-ukrayini

В ООН обговорили ситуацію в Україні

 • 10577 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. В Женеві відбувся важливий брифінг про ситуацію в Україні, організований Управлінням ООН з координації гуманітарних питань. Про це повідомило у Тwitter Постійне представництво України при ООН, передає УНН.

"В Женеві відбувся важливий брифінг про ситуацію в Україні, організований Управлінням ООН з координації гуманітарних питань; привернув увагу до спричинених російською агресією поточних викликів та зусиль Уряду з належного реагування на них", - заявив Постпред Ю. Клименко.

Також відбулася плідна зустріч з Резидентом-координатором ООН в Україні Оснатом Лубрані.

"Предметно обговорили гуманітарну ситуацію на Донбасі та шляхи її покращення із залученням міжнародної Женеви", - повідомив він.

Як повідомляв УНН, третій комітет Генеральної Асамблеї ООН у четвер, 15 листопада, розгляне оновлений проект резолюції "Ситуація з правами людини в Автономній Республіці Крим та місті Севастополь, Україна".

Як повідомляв УНН, в ООН занепокоєні через зростання російської військової присутності в Азовському морі. Про це на засіданні Ради Безпеки ООН, присвяченому ситуації на окупованих територіях України, заявив 30 жовтня постпред Нідерландів Карел Ван Остер.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В ООН обговорили ситуацію в Україні

     • 10577 переглядiв

    В порт України прибула велика партія вугілля із ПАР

     • 10355 переглядiв

    Український армреслер Олег Жох перебуває у комі після ДТП

     • 131036 переглядiв

    У ДТП з мікроавтобусом постраждали п'ятеро людей

     • 11234 переглядiв

    ООН: свої пенсії не отримують 63% людей з ОРДЛО

     • 10498 переглядiв