v-ordlo-posilyuyut-pidgotovku-komandiriv-pidrozdiliv-okupatsiynikh-viysk-rozvidka

В ОРДЛО посилюють підготовку командирів підрозділів окупаційних військ – розвідка

 • 7847 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування Збройних сил РФ посилює підготовку командирів підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. Про це повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Олександр Мотузяник, передає УНН.

"Зокрема, з 10 червня під керівництвом командувачів армійських корпусів російських окупаційних військ розпочато проведення зборів з командирами рот (батарей) та їх заступниками. Водночас із командирами розвідувальних рот з’єднань і частин 1 та 2 АК спільні збори проводяться окремо", - зазначив Мотузяник.

За його словами, у ході цих зборів всі елементи підготовки командирів підрозділів проводяться із залученням інструкторів — кадрових офіцерів ЗС РФ, які запровадили жорсткі вимоги до оцінювання залучених на збори офіцерів, частину з яких вже відсторонено від занять.

Як повідомляв УНН, за інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, окупанти на Донбасі створюють мобільні артилерійські та мінометні групи

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Барі Алібасов прийшов до тями

     • 12810 переглядiв

    Експерт розповів, як і де в Україні ростуть пенсії

     • 6567 переглядiв

    На Закарпатті оголосили штормове попередження

     • 13893 переглядiв