v-poyizdi-moskva-simferopol-shukali-vibukhovku-odin-pasazhir-reysu-zatrimaniy

В поїзді москва-Сімферополь шукали вибуховку, один пасажир рейсу затриманий

 • 169201 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. В рф зупинили поїзд, що прямував до окупованого Сімферополя з москви. Пасажирам повідомили про загрозу вибухівки та вивели на перон. Вибухівку слідчі фахівці не знайшли, але поліцейські зняли з рейсу і відвезли на допит одного з пасажирів поїзду. Про це повідомляє УНН із посиланням на росЗМІ.

Деталі

Поїзд москва-Сімферополь сьогодні вдень був зупинений на станції мічурінськ-воронезький у тамбовській області нібито через загрозу вибуху. Як повідомляє Telegram-канал SHOT на станцію прибули екстрені служби, кінологи та поліцейські, потім кілька сотень пасажирів вивели на перон.

Незважаючи, що вибухових пристроїв в жодному з вагонів поїзда при обшуку не виявили, з рейсу поїзда було знято чоловіка, який був відправлений на допит разом з оперативниками.

Попередньо відомо, що один із пасажирів буцімто напився, почав буянити та погрожувати провідникам вибухом. Ті в свою чергу повідомили в поліцію, що призвело до подальших подій.

Нагадаємо

В окупованому Севастополі місцеву мешканку Катерину Осипову змусили вибачатися за публікацію у мережі фото з жовто-блакитними предметами

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У москві біля військкомату виявили предмет, схожий на вибуховий пристрій

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Повітряних силах заявили, що оренда ППО не є поширеним явищем

     • 357843 переглядiв