v-rosiyi-prokomentuvali-slova-zelenskogo-pro-preventivni-zakhodi-u-razi-zagrozi-yadernogo-udaru-z-rf

В росії прокоментували слова Зеленського про "превентивні заходи" у разі загрози ядерного удару з рф

 • 234992 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Представник російського мзс марія захарова заявила, що нібито захід розпалює ядерну війну і може руками Президента України Володимира Зеленського знищити планету. Так вона прокоментувала слова Зеленського про те, що НАТО має унеможливити застосування росією ядерної зброї і "застосовувати превентивні удари", передає УНН.

Цитата

«Захід розпалює ядерну війну. Кожна людина на планеті має усвідомити, що накачаний зброєю маріонетковий і неврівноважений персонаж Зеленський перетворився на монстра, руками якого можуть знищити планету», - написала захарова у своєму Telegram-каналі.

Деталі

Прес-секретар російського диктатора дмитро пєсков також відреагував на заяву Зеленського, про те, що НАТО має унеможливити застосування росією ядерної зброї і застосовувати "превентивні удари", щоб рф знала, що з нею буде в разі використання ядерної зброї, а не навпаки чекати ядерних ударів.

Як повідомляють росЗМІ, пєсков заявив, що висловлювання Володимира Зеленського із закликом до НАТО завдати "превентивних ударів" по росії не можна залишати без реакції світової спільноти.

Як повідомляє ТАСС, заступник секретаря ради безпеки росії дмитро медведєв заявив, що запропонував би Зеленському "звернутися за допомогою до психіатрів", щоб не накоїти нібито ще більше лиха.

Доповнення

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час брифінгу відреагував на ядерний шантаж росії та зазначив, що країни Альянсу уважно слідкують за змінами в позиціонуванні ядерного потенціалу рф.

30 вересня володимир путін заявив, що США, застосувавши ядерну зброю проти Японії, створили прецедент.

The Times з посиланням на військові джерела повідомляло, що російський диктатор володимир путін хоче продемонструвати свою готовність застосувати зброю масового знищення, провівши ядерне випробування на кордонах України.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Ліонель Мессі оголосив про свій останній футбольний матч

     • 503628 переглядiв

    Байден не виключає зустрічі з путіним на саміті G20

     • 130482 переглядiв