v-ukrayini-mozhut-stvoriti-kol-tsentr-dlya-koordinatsiyi-pereselentsiv-na-viborakh-prezidenta

В Україні можуть створити кол-центр для координації переселенців на виборах Президента

 • 16706 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. В Україні можуть створити кол-центр для вирішення проблеми координації внутрішньо переміщених осіб в період виборів Президента України. Про це повідомив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука на круглому столі у Києві, передає журналіст УНН.

“Що стосується гарячої лінії, я сьогодні ж буду розмовляти про це. Я тільки вчора проводив зустріч з представниками Громадської ради при Міністерстві. Вона сформована таким чином , що в Громадській раді є представники кожної з областей. Можливо якимось чином я спробую цю ідею трансформувати в діяльність громадської ради напередодні виборчого процесу”, - розповів Тука.

Ініціатором створення такого кол-центр виступив глава правління Громадської організації “Українська асоціація акціонерів” Андрій Хілько.

Він запропонував створити кол-центр на рівні Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб за два тижні до дня виборів, 31 березня. Цей кол-центр, за його словами, відповідатиме на питання внутрішньо переміщених осіб. За ідеєю, він має бути сформованим у регіонах та включати громадські організації, члени яких миттєво зможуть виїхати і наочно пояснити людині, де буде виборча дільниця та розказати про виборчі права.

Як повідомляв УНН, в Україні запрацювала інформаційно-аналітична система ”Вибори-2019”, яка дозволяє перевірити онлайн інформацію щодо порушень на виборах, їх кількість, географічне розташування, тип та процесуальний статус кожного правопорушення.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві на Куренівці через ДТП зупинились трамваї

     • 12474 переглядiв

    Цього року Україна експортує 49 млн тонн зерна – прогноз

     • 10675 переглядiв

    "Масандру" передали в "держвласність" Криму

     • 14636 переглядiв

    За минулий тиждень в Україні зникло 225 дітей

     • 17136 переглядiв