v-zoni-oos-komandir-batalyonu-okhoroni-vimagav-khabari-vid-viyskovosluzhbovtsiv

В зоні ООС командир батальйону охорони вимагав хабарі від військовослужбовців

 • 10172 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Вчора, 12 квітня, слідчими Бахмутської поліції було задокументовано факти систематичного вимагання та одержання командиром зведеного батальйону охорони 101 бригади охорони неправомірної вигоди. Про це повідомляє прес-центр Операції Об’єднаних Сил, передає УНН.

Встановлено, що підозрюваний отримував від підлеглих військовослужбовців грошові кошти за невжиття заходів реагування щодо надуманих фактів порушення ними військової дисципліни, непритягнення до адміністративної відповідальності правами командування військової частини.

Повідомляється, що незаконну діяльність припинено 12 квітня, після одержання чергової неправомірної вигоди в сумі 4000 гривень від одного з військовослужбовців. Кошти виявлено та вилучено під час проведення обшуку службового кабінету.
Корупціонера затримано. На даний час проводяться першочергові слідчо-розшукові дії. За результатами їх проведення буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру, обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Повідомляється, що посадовцю інкримінують порушення закону за ч. 3 ст. 368 КК України «Одержання хабара». Порушнику загрожує позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, 27 березня УНН повідомляв, що з початку року в Україні засудили 74 корупціонерів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Українців попередили про мокрий сніг

     • 38586 переглядiв

    На Донбасі помер поранений під час обстрілу морпіх

     • 12584 переглядiв

    Біля посольства РФ у Києві стався вибух

     • 9868 переглядiв

    Митники вилучили понад 5 тис. пігулок з психотропами

     • 10142 переглядiв

    Німеччина передала Україні Грамоту Петра І

     • 27920 переглядiв

    Україна припиняє роботи з будівництва ГЕС на Дністрі

     • 63056 переглядiв