vaktsinatsiya-vid-covid-19-ne-yediniy-instrument-yakim-mozhna-zupiniti-pandemiyu-vooz

Вакцинація від COVID-19 не єдиний інструмент, яким можна зупинити пандемію - ВООЗ

 • 20859 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Вакцинація від коронавірусу не є єдиним інструментом, за допомогою якого можна зупинити пандемію. Про це під час брифінгу заявив глава Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Гебреісус, передає УНН.

Цитата

"У той же час ми всі повинні пам'ятати, що вакцини - не єдиний інструмент. Дійсно, не існує єдиного інструменту, який переможе цю пандемію", - заявив глава ВООЗ.

Деталі

В організації зазначають, що перемогти пандемію можливо тільки за допомогою комплексного підходу вакцинації в поєднанні з перевіреними заходами суспільної охорони здоров'я і соціальними заходами.

Раніше

Всесвітня організація охорони здоров'я закликала утриматися від бустерних доз вакцин проти коронавірусу до кінця вересня цього року.

Нагадаємо

Головний інфекціоніст України, заслужений лікар Ольга Голубовська в інтерв'ю УНН розповіла, що не згодна, що потрібно вакцинувати людей, які перехворіли менше ніж півроку тому або навіть 9 місяців. У багатьох країнах Європи, в Канаді не вакцинують. А також додала, що не довіряє, наприклад, нашій національній технічній групі по вакцинації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голубовська: в Україні не розслідуються випадки поствакцинальних ускладнень

Українські Національні Новини

Здоров'я