vartist-garyachoyi-i-kholodnoyi-vodi-mozhe-zrosti

Вартість гарячої і холодної води може зрости

 • 15354 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. Національна комісія з державного регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) планує підвищити діючі тарифи на послуги з водопостачання та водовідведення для ПрАТ "АК "Київводоканал". Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу "Київводоканалу".

21 грудня 2018 року на засіданні НКРЕКП ухвалили проект постанови щодо змін тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, а також тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).

"Тариф на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для споживачів Києва становитиме 20,832 грн (у т. ч. ПДВ 3,472 грн) за 1 куб. м. Тариф на послугу з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) становитиме 22,212 грн (у т. ч. ПДВ 3,702 грн) за 1 куб. м.", - зазначили у "Київводоканалі".

Дати початку дії нових тарифів НКРЕКП не уточнюють.

Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) ініціює позапланові перевірки операторів газорозподільних мереж та облгазів, які не дотримуються постанов регулятора щодо незаконного донараховування споживачам додаткові обсяги газу.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Вартість гарячої і холодної води може зрости

     • 15354 переглядiв

    Ердоган заявив про розгром бойовиків ІД в Сирії

     • 10532 переглядiв

    На Миколаївщині зіткнулись легкове авто та вантажівка

     • 8544 переглядiв

    У Судані затримано понад 800 учасників протесту

     • 10002 переглядiв

    В Угриневі в ДТП загинули дві людини, а ще 6 - у лікарні

     • 21106 переглядiв