vdala-operatsiya-sbu-okupanti-vtratili-vazhlivi-kompleksi-stezhennya-za-ukrayinskoyu-teritoriyeyu

Вдала операція СБУ: окупанти втратили важливі комплекси стеження за українською територією

 • 529857 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Спецпризначенці Департаменту кібербезпеки Служби безпеки України за допомогою дронів-камікадзе примусово вимкнули агресору 5 новітніх комплексів відеоспостереження та один РЕБ. Про це повідомляє пресслужба СБУ, передає УНН.

Цитата

“Спецпризначенці Департаменту кібербезпеки за допомогою дронів-камікадзе відключили росіянам чотири комплекси “Муром” і один “Пергам”, — йдеться у повідомлені СБУ.

Деталі

За інформацією українських спецпризначенців, до дронової атаки СБУ, окупанти мали можливість цілодобово відслідковувати ситуацію на українській території. Досі комплекси стеження дозволяли ворогу виявляти українських захисників і коригувати артилерійські удари.

Відповідно до звіту СБУ, їхнім кіберфахівцям вдалось знищили з допомогою дронів, ще й комплекс радіоелектронної боротьби «Поле-21», що призначений для придушення супутникового зв'язку.

Нагадаємо

Раніше УНН повідомляв, що в результаті багатоходової спецоперації СБУ, на Дніпропетровщині був затриманий ворожий агент, що збирав розвіддані про переміщення Сил оборони України.

Українські Національні Новини

Технології

    Популярні

    Новини по темі