vereschuk-prezident-zelenskiy-nikoli-ne-zaluchav-medvedchuka-peremovnikom-z-rf

Верещук: Президент Зеленський ніколи не залучав Медведчука перемовником з РФ

 • 16980 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Член парламентського Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, народний депутат від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук заявила, що Віктор Медведчук під час президенства Володимира Зеленського ніколи не брав участі у процесі перемовин з РФ, передає УНН.

Цитата:

"Медведчук за період президентства Зеленського жодного дня не був долучений до процесу перемовин та обміну полоненими, як би він не намагався видати бажане за дійсне", - сказала вона.

Водночас Верещук переконана, що санкції проти Медведчука повинні бути обгрунтовані вироками.

"Я за те, щоб така робота мала юридичне підґрунтя. Ми маємо санкції, ми маємо закон про санкції, але вироки в суді ніхто не скасовував", - резюмувала Верещук.

Що було раніше

Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 19 лютого 2021 року “Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”, яким застосовуються санкції щодо восьми фізичних осіб, серед яких Віктор Медведчук та Оксана Марченко, та 19 юридичних осіб, серед яких є компанії — власники п’яти літаків.

Українські Національні Новини

Політика