verkhovna-rada-zapustila-onovleniy-sayt

Верховна Рада запустила оновлений сайт

 • 19770 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Стартував новий офіційний сайт Верховної Ради України. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Апарату Верховної Ради України.

Так, створено нові шаблони сайту, запропоновано нове бачення блоку "Хід пленарних засідань" у розділі "Робота парламенту України сьогодні", яким спрощено розуміння режиму роботи Верховної Ради України. У результаті відвідувач сайту отримає інформацію:
- Верховна Рада України працює в режимі пленарного тижня;
- Народні депутати працюють у комітетах, комісіях і фракціях;
- Народні депутати працюють з виборцями;
- Інший режим роботи.

Як зазначили у пресслужбі, забезпечено зручний спосіб подачі матеріалів пленарних засідань зі швидким і зрозумілим пошуком інформації за допомогою нових календарних форм.

З метою створення якісної комунікації Парламенту України з усіма аудиторіями відвідувачів сайту у новому дизайні вебпорталу запропоновано окремий новинний підсайт – "Прес-центр", що отримав розширені інформаційні блоки: важливі теми, тематичні новини; новини комітетів; огляди друкованих видань Верховної Ради України; медійні матеріали; дайджест новин – електронна підписка; Верховна Рада України у соціальних мережах.

Також для реалізації контекстного пошуку інформації на сайті розроблено нову систему пошуку.

Зазначимо, що дизайн нового сайту Верховної Ради України робила компанія Kitsoft, яка також співпрацювала з Міністерством закордонних справ, Державним агентством з питань електронного урядування України, Антимонопольним комітетом України, ДП "Інформаційні судові системи" та інші.

Так, роботи з придбання програмних модулів з установленням для структурування та дизайну офіційного веб-сайту Верховної Ради України та автоматизованої системи "Тезаурус Eurovoc" (українська версія) коштували 3 287 550 гривень.

Нагадаємо, компанія Facebook оновила логотип.

Українські Національні Новини

Політика