vi-vzhe-prograli-zelenskiy-zvernuvsya-do-rosiyskikh-okupantiv

"Ви вже програли": Зеленський звернувся до російських окупантів

 • 147107 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський звернувся до російських загарбників сказавши, що навіть якщо вони ще десь у світі знайдуть якусь іншу зброю з такою ж "природною" для їхнього "російського світу" назвою, як іранські "Шахіди", якими вони бомблять такі наші міста, як, наприклад, Біла Церква. Це все одно вже нічим не допоможе загарбникам, бо вони вже програли, передає УНН.

Цитата

"Програли тому, що навіть зараз, на 224 день повномасштабної війни, вам доводиться пояснювати своєму суспільству, навіщо все це потрібно: ця війна, брехлива мобілізація і самознищення всіх перспектив вашого народу. Коли люди відчувають свою правоту і знаходяться на власній землі, вони самі всі знають. Їм не потрібні нав'язливі лекції з "альтернативної історії" та сеанси політінформації щодня – то на зустрічі з учителями, то на нараді про перебіг сезонних польових робіт", - сказав Зеленський звертаючись до окупантів.

Він наголосив, що українці знають, за що воюють.

"І дедалі більше громадян росії усвідомлюють, що вони мають загинути просто тому, що одна людина не хоче припинити війну. Очевидно, хто переможе", - сказав президент.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський закликав створити спеціальний трибунал, щоб притягнути до відповідальності політичне й військове керівництво росії.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Турки-кіпріоти пред'явили миротворцям ООН ультиматум

     • 152720 переглядiв

    Falcon 9 космічним кораблем з Crew Dragon стартував до МКС

     • 209916 переглядiв

    У рамках турне Африкою Кулеба їде до Гани

     • 147995 переглядiв