vibori-prezidenta-2019-proyshli-demokratichno-i-prozoro-pavelko

Вибори президента-2019 пройшли демократично і прозоро - Павелко

 • 8483 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Вибори президента України 31 березня стали найдемократичнішими і відкритими. Про це в ході прес-конференції журналістам повідомив народний депутат України, керівник Дніпропетровської обласної організації БПП "Солідарність" Андрій Павелко, передає УНН.

"Ми можемо заявити, що проведені вибори найдемократичніші і відкриті за всю 28-річну історію незалежної України", - сказав він.

Про відкритість виборів 2019 року свідчать три показника, продовжив Павелко.

"Перше, що про це говорить - зареєстрована кількість кандидатів, друге - можливість кандидатів вести політичну агітацію в усіх ЗМІ, без впливу адмінресурсу, без обмежень конституційних і виборчих. Ще один показник - рекордна висока явка виборців в Дніпропетровській області та Дніпрі. Ці вибори показують найменшу кількість порушень на виборчих дільницях. Технології по зриву тих чи інших виборчих дільниць не спрацьовують в нашій країні", - заявив він.

Павелко також додав, що вірить даними екзит-полів.

"Результати екзит-полів, проведених різними організаціями, показують однакову тенденцію. Немає сумніву в тому, що ці цифри реальні. Всі компанії показали практично однакову підсумкову картину з виборів України в 1-му турі", - підкреслив він.

Нагадаємо, як писав УНН, за словами голови ЦВК Тетяни Сліпачук, ніч після виборів в ЦВК пройшла без системних порушень.

Українські Національні Новини

Політика