vibukhi-na-chernigivschini-khimichnoyi-zbroyi-na-arsenali-nemaye

Вибухи на Чернігівщині: хімічної зброї на арсеналі немає

 • 12441 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Хімічної зброї на військових складах поблизу смт Дружба Чернігівської області немає. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Чернігівської ОДА.

"Рятувальники запевнили, що хімічної зброї на військових складах немає. Наразі рівень надзвичайної ситуації визначається", – йдеться в повідомленні.

Крім того, окрім місцевих жителів, евакуюють пацієнтів Ічнянської районної лікарні.

"30 лежачих хворих перевезені до лікарні в Парафіївці. Також оперативно вирішені питання евакуації маломобільних груп населення", – зазначили в ОДА.

Як повідомляв УНН, о 3:30 надійшла інформація від начальника 6-го арсеналу, що в районі населеного пункту Ічня Чернігівської області, стався вибух на технічній території. О 3:40 9 жовтня про пожежу та вибухи на території 6-го арсеналу Міністерства оборони поблизу смт Дружба у Ічнянському районі Чернігівської області повідомили рятувальників. Територія 6-го арсеналу становить близько 682,6 га, з них технічна територія – 402 га.

Організовано евакуацію населення з зони можливого ураження. Евакуйовано вже близько 12 тис. осіб. При цьому, стало відомо, що на складах зберігається орієнтовно 88 тис. тонн боєприпасів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Вибухи на Чернігівщині: хімічної зброї на арсеналі немає

     • 12441 переглядiв

    У Росії міст разом з вантажівкою впав на залізничні колії

     • 18634 переглядiв

    Кім Чен Ин запросив Папу Римського до Північної Кореї

     • 13318 переглядiв

    Вибухи на складах боєприпасів: мародерство не зафіксовано

     • 15248 переглядiв