vid-provalu-kontrnastupu-do-energetichnikh-problem-ukrayini-u-rnbo-sprognozuvali-temi-rospropagandi

Від "провалу" контрнаступу до енергетичних проблем України: у РНБО спрогнозували "теми" роспропаганди

 • 293173 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Центр протидії дезінформації при РНБО спрогнозував напрямки розвитку роспропаганди, які ворог може використовувати в майбутньому. Зокрема, окупанти продовжать розвивати тему примусової мобілізації в Україні та безрезультативність контрнаступу, передає УНН.

Деталі

Наголошується, що інформаційне протистояння між росією та Україною не вщухає ні на мить, щодня українці знаходяться під медіатиском фейк-федерації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український контрнаступ перейшов у надзвичайно динамічну фазу – ISW

Центр протидії дезінформації, проаналізувавши основні інформаційно-психологічні спецоперації, а також дезінформаційні кампанії рф, прогнозує напрями розвитку роспропаганди, які ворог може використовувати в майбутньому.

Так, зокрема, роспропагандисти продовжать розвивати тему примусової мобілізації в Україні.

«Цей наратив, на думку ворога, має зміцнити переконання українців у нібито високих втратах а також дискредитувати вище керівництво країни», - інформує ЦПД.

Ворог також буде використовувати наратив щодо безрезультативності українського контрнаступу.

«Посилаючись на інформацію про активні бої в Авдіївці, прогнозується, що ворожа пропаганда буде ширити наратив про нібито колосальні втрати серед українських військових, а також продовжить власну ІПсО про, те що контраступ ЗСУ «повністю провалено»», - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна не отримуватиме менше зброї через війну в Ізраїлі: ОП пояснив причину

Росіяни не оминуть й теми нібито енергетичних проблем України.

«Цент прогнозує продовження російської ІПсО щодо «колапсу в українській інфраструктурі взимку через ракетні обстріли енергетичних об'єктів. Також до цієї теми будуть додавати слова Кирила Буданова про нестача систем ППО в Україні», - розповідає ЦПД.

Окрім того, ЦПД вважає, що на фоні зміни фокуса світової уваги на Ізраїль, роспропаганда з високою ймовірністю ширитиме наративи, нібито Захід буде допомагати Ізраїлю замість України, яка тепер начебто залишилася без підтримки. Основана мета подібних вкидів – сіяння паніки серед українців.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ЦАХАЛ заявив про атаку їхніх постів на кордоні з Ліваном

     • 352494 переглядiв

    В Одесі пройшов форум на підтримку бізнесу Півдня України

     • 310277 переглядiв

    Генсек НАТО розповів Орбану про важливість підтримки України

     • 417073 переглядiв