vidatni-osobistosti-yakikh-svit-vtrativ-u-2016-rotsi-fotoreportazh

Видатні особистості, яких світ втратив у 2016 році - фоторепортаж

 • 28383 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. У 2016 році світ втратив багато видатних особистостей. У вічність відійшли великі музиканти, талановиті актори, політичні лідери, письменники. УНН пропонує переглянути фото та вшанувати тих, кого не стало у 2016-му.

Алан Рікман
Британський актор найбільше запам'ятався глядачам за роллю у серії фільмів про Гаррі Поттера (Северус Снейп). Помер 14 січня на 70-му році життя від раку легенів.

Джон Гленн
Найстаріший американський астронавт Джон Гленн, який першим в історії США здійснив орбітальний політ і у віці 77 років побував у космосі, помер 9 грудня на 96-му році життя.

Джордж Майкл
Британський співак, який досягнув успіху у складі групи Wham! Помер актор 25 грудня на 53 році життя від серцевої недостатності.

Девід Боуї
10 січня у віці 69 років британський рок-співак Девід Боуї пішов з життя. Напередодні свого дня народження він випустив останній студійний альбом Blackstar.

Олег Попов
2 листопада на 87-му році пішов з життя знаменитий клоун Олег Попов. Народний артист СРСР до останнього дня виступав у цирку. Смерть Олега Костянтиновича була раптовою, він помер в готелі ростовського цирку.

Валерія Заклунна
Радянська і українська актриса театру і кіно Валерія Заклунна померла 22 жовтня на 75-му році життя. Вона зіграла близько 30 ролей в кіно, в тому числі у серіалі "Місце зустрічі змінити не можна".

Прінс Роджерс Нельсон
Американський співак помер у віці 57 років. Тіло музиканта виявили в його будинку в Міннеаполісі вранці у четвер, 21 квітня.

Лесь Танюк
Помер 18 березня від раку шлунку. Похований на Байковому кладовищі Києва. Режисер театру і кіно, професор Київського державного університету театру, кіно і телебачення ім. І.Карпенка-Карого, заслужений діяч мистецтв України (1995), Народний артист України (2008).

Людмила Іванова
Актриса померла 7 жовтня на 84-му році життя в лікарні від сахарного діабету. За свою акторську кар'єру Людмила Іванова зіграла більше 80 ролей в кіно. Глядачам актриса запам'яталася завдяки ролі в картині "Службовий роман" та "Найчарівніша і приваблива".

Ненсі Рейган
Колишня перша леді США Ненсі Рейган померла 6 березня у віці 94 років від серцевої недостатності. Її вважали однією з найвпливовіших жінок Білого дому в історії США під час президентства її чоловіка Рональда Рейгана (1981-1989).

Сільвана Пампаніні
У 1950-х роках Пампаніні вважалася секс-символом Італії, після того, як 1946 року стала володаркою титулу "Міс Італія". Померла 6 січня у віці 90 років.

Рене Анжеліл
Чоловік і менеджер канадської співачки Селін Діон, який зробив зі своєї дружини зірку планетарного масштабу. Помер 14 січня від раку горла на 74 році життя.

Українські Національні Новини

Мультимедіа

    Популярні

    Новини по темі

    Ф.-В.Штайнмаєр констатував глибоку кризу в ЄС

     • 8311 переглядiв

    Під час зрізання дерев у Києві загинув робітник

     • 8308 переглядiв

    Міністр оборони Ізраїлю закликав євреїв покинути Францію

     • 9867 переглядiв

    Лісові рейдові бригади посилили охорону ялинок

     • 7000 переглядiв

    Адвоката затримали на хабарі у Слов'янську

     • 7256 переглядiв

    У Маріуполі лунали постріли

     • 14591 переглядiв