vismokh-liudei-hospitalizuvaly-pislia-sutychok-iz-politsiieiu-v-hruzii

Вісьмох людей госпіталізували після сутичок із поліцією в Грузії

 • 17182 переглядiв

Вісьмох протестувальників було госпіталізовано після сутичок із поліцією під час мітингу проти закону про "іноземних агентів" у Грузії.

Вісьмох постраждалих протестувальників госпіталізували після сутичок із поліцією під час акції проти закону про "іноземних агентів" біля парламенту у Грузії, з посиланням на дані МОЗ Грузії повідомило "Эхо Кавказа", пише УНН.

Деталі

"У постраждалих відмічають ушкодження різного типу, зокрема поранення в ділянці обличчя, голови та різних частин тіла, а також інтоксикацію та ускладнення дихальних шляхів", - ідеться в повідомленні відомства.

Одного з постраждалих уже виписали. Семеро людей залишаються під наглядом медиків. За даними МОЗ Грузії, їхній стан задовільний.

Як повідомляється, на місці допомогу надали десяткам демонстрантів, а також одному співробітнику МВС. Найчастіше у постраждалих відзначалися головний біль і печіння в очах, повідомляє агентство "Новости-Грузия".

Доповнення

Тисячі людей зібралися ввечері 1 травня біля парламенту Грузії, вимагаючи відкликати закон, який у народі прозвали "російським". Спецназ, як зазначено, задіяв водомети і сльозогінний газ щодо демонстрантів біля службових входів у будівлю. Повідомлялося також про факти використання гумових куль. Хоча ЗМІ показували кадри постраждалих від них, у МВС Грузії заперечують використання.

Протесты в Грузии: перцовый спрей, водометы, резиновые пули и пожары - что происходит внутри и возле здания Парламента02.05.2024, 00:18

Юлія Шрамко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На фронті відбулося 121 бойове зіткнення – Генштаб

     • 25559 переглядiв

    Росіяни 368 разів атакували Запорізьку область за добу

     • 21856 переглядiв