viyskova-deblokada-azovstali-mozhe-prizvesti-do-znachnikh-vtrat-genshtab-zsu

Військова деблокада "Азовсталі" може призвести до значних втрат – Генштаб ЗСУ

 • 107346 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Деблокувати сили оборони на заводі "Азовсталь" у Маріуполі військовим шляхом складно, це може призвести до значних втрат українських військових. Про це повідомив бригадний генерал, заступник начальника головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України Олексій Громов, інформує УНН.

Цитата

"Триває блокування та вогневий вплив по нашим підрозділам в районі металургійного підприємства "Азовсталь" в Маріуполі. Зв'язок з підрозділами сил оборони, які героїчно утримують позиції підтримується", - сказав Громов.

Деталі

Громов зазначив, що військова деблокада на сьогодні потребує значних зусиль.

"На сьогодні проведення операції з деблокування потребуватиме значного зусилля, значної кількості військ, оскільки підрозділи ЗСУ знаходяться на віддаленні від 150 до 200 км від Маріуполя. Також противником створено розгалужену систему інженерних загороджень та оборонних рубежів, що призведе до значних втрат з боку наших військ", - розповів Громов.

Доповнення

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявляла, що військова деблокада Маріуполя наразі неможлива, а у ЗСУ роблять все, що від них залежить, щоб цю ситуацію виправити.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі