vnochi-okupanti-vdarili-raketami-po-kharkovu-ta-oblasti-ye-ruynuvannya-ta-poraneni

Вночі окупанти вдарили ракетами по Харкову та області: є руйнування і поранені

 • 75606 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. Цієї ночі російські війська завдали ракетних ударів по Харкову та смт Золочів Богодухівського району – четверо поранених, серед них двоє дітей, зруйновано гаражі, згоріло авто. Про це в Telegram повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує УНН.

Деталі

"В Слобідському районі Харкова ракета влучила в землю поряд з 2-поверховим житловим будинком. Частково пошкоджений будинок, зруйновано 5 гаражів, згоріло авто. Легкі ушкодження отримали 4 людей, в тому числі 2 дітей 5 та 17 років", – написав Синєгубов.

У Київському районі ракета влучила в одноповерхову нежитлову будівлю – постраждалих немає.

В смт Золочів приблизно о 3:30 дві ворожі ракети влучили в асфальт неподалік закладу освіти – у будівлі вибито вікна,  попередньо без втрат.

Протягом минулої доби рашисти масовано обстрілювали нещодавно звільнені населені пункти Харківщини у Харківському, Куп'янському та Ізюмському районах – зруйновано житлові будинки, є постраждалі.

"За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби в Куп'янському районі 10 людей зазнали поранення, в тому числі 2 дітей 12 та 13 років. Ще 1 поранена жінка в Ізюмському районі, та 1 – в Харківському", – зазначив Синєгубов.

Нагадаємо

Після деокупації Харківської області затримали 16 колаборантів. 

14 вересня заступниця міністра оборони України Ганна Маляр зазначила, що у Харківській області ЗСУ звільнили від російських окупантів приблизно 388 населених пунктів.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Допомога від США на 600 млн доларів: що передадуть Україні

     • 185000 переглядiв

    Над Одещиною ППО збила ворожу ракету

     • 102108 переглядiв