vorog-gotuye-novu-khvilyu-nastupu-na-avdiyivku-peregrupovuyetsya-perekidaye-tudi-tekhniku-ta-osoboviy-sklad-barabash

Ворог готує нову хвилю наступу на Авдіївку, перегруповується, перекидає туди техніку та особовий склад - Барабаш

 • 34989 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Під Авдіївкою помічають підготовку окупантів до чергового посилення спроб оточити місто. Про це в ефірі однго з українських телеканалів сказав начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Зараз здебільшого окупанти проводять активності своєю піхотою, йде певне перегрупування з їхнього боку. Ми розуміємо, що найближчими днями буде нова хвиля. Це видно, бо вони підтягують багато техніки, перекидають особовий склад з інших напрямків», - сказав він.

Деталі

В ефірі єдиного телемарафону він також розповів, що ворог не кидає спроб оточити місто, а на півночі від міста йдуть бої із застосуванням стрілецької зброї. Саме місто майже цілодобово обстрілюють з різних артилерійських систем та мінометів. Минулої доби було 8 авіаударів по громаді.

Евакуація

За словами очільника міської військової адміністрації, повідомлень про постраждалих або загиблих за минулу добу не надходило. Станом на 30 жовтня в місті залишається 1589 людей. Добровільна евакуація з міста триває невеликими темпами, рішення про примусову евакуацію дорослого населення не приймалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авдіївка опинилася під загрозою оточення – Bild

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли бібліотеку в Херсоні - ОВА

     • 34184 переглядiв