vorog-narostiv-obstrili-khersonschini-za-dobu-vidkrivav-vogon-119-raziv

Ворог наростив обстріли Херсонщини: за добу відкривав вогонь 119 разів

 • 744293 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Херсонську область 27 лютого більше, ніж за день до цього, обстрілювали російські військові - 119 разів. Відомо про трьох поранених жителів. Про це повідомляє Херсонська ОВА у вівторок, 28 лютого, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"За інформацією Херсонської ОВА, російські загарбники 119 разів вдарили по Херсонщині. (...) Минулої доби на Херсонщині через російські обстріли поранення отримали 3 мирні жителі", - ідеться у повідомленні.

Деталі

Як повідомляється, мирні населені пункти окупанти атакували з різних видів озброєння – РСЗВ, мінометів, артилерії, танків, БПЛА та БМП.

Херсон армія рф обстріляла 18 разів – били по житлових кварталах міста. Ворожі снаряди поцілили в школу, приватні та багатоквартирні будинки, вказали  в ОВА.

За даними Херсонської міськради, за минулу добу російські військові 44 рази обстріляли Херсонську громаду. Під вогнем перебували Антонівка, Інженерне, Садове, мікрорайон Острів. "Сьогодні вночі армія рф обстріляла Зеленівку. Постраждалих немає", - вказали у мерії у Telegram.

Доповнення

Перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський зазначав, що "інтенсивність обстрілів" Херсона 27 лютого була "значно більша, ніж зазвичай".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Харківщині цивільний знову підірвався на міні-"пелюстці"

     • 1206625 переглядiв

    Буданов: наступні три місяці війни визначать перебіг подій

     • 1405233 переглядiв

    З Херсонщини почали евакуацію колаборантів - облрада

     • 2580482 переглядiв