vorog-zavdav-17-aviatsiynikh-udariv-po-ukrayini-genshtab

Ворог завдав 17 авіаційних ударів по Україні – Генштаб

 • 574624 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Російські окупанти протягом доби завдали 17 авіаційних ударів та здійснили 33 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«Протягом доби противник завдав 17 авіаційних ударів та здійснив 33 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах. Є загиблі та поранені серед цивільного населення», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Додамо

«На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Визначені підрозділи збройних сил республіки білорусь продовжують виконувати завдання у прикордонних з Україною районах. На території республіки білорусь продовжують перебувати деякі підрозділи територіальних військ збройних сил російської федерації», - інформує Генштаб.

Повідомляється, що зберігається військова присутність противника у прикордонних з Україною районах Брянської, Курської та Бєлгородської областей.

Протягом доби противник здійснив обстріли населених пунктів Янжулівка, Галаганівка і Грем'ячка Чернігівської області; Стукалівка, Павлівка Сумської області, а також Козача Лопань, Гоптівка, Нескучне та Хатнє на Харківщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни обстріляли Очаків зі сторони Кінбурнської коси

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог завдав 17 авіаційних ударів по Україні – Генштаб

     • 574624 переглядiв

    Україна приєдналася до Механізму цивільного захисту ЄС

     • 483900 переглядiв

    У Бахмуті прикордонники відбили дві нічні атаки росіян

     • 443869 переглядiв