vorozhi-obstrili-zalishili-bez-svitla-zhiteliv-u-semi-oblastyakh-defitsitu-elektriki-nemaye-minenergo

Ворожі обстріли залишили без світла жителів у семи областях, дефіциту електрики немає - Міненерго

 • 2704917 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Внаслідок російських обстрілів знеструмлені споживачі у 7 областях, влучань в об'єкти енергетичної інфраструктури через нічну атаку на Україну не зафіксовано, дефіцит в енергосистемі відсутній, повідомили у четвер Міненерго, пише УНН.

Цитата

«Уночі ворог завдав чергового ракетно-дронового удару по території України. Влучань в об'єкти енергетичної інфраструктури не зафіксовано», - йдеться у повідомленні.

Прифронтові області

Через російські обстріли знеструмлювалися 17 населених пунктів на Донеччині, 4 населених пункти – на Херсонщині. Також без світла залишається частина споживачів у Сумській, Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській та Чернігівській областях.

У Херсоні без світла через підрив Каховської ГЕС залишаються 12,9 тисячі споживачів.

Генерація

Тримає ремонтна кампанія на об’єктах генерації - теплової, гідро- та атомної. Електроенергії, яку виробляють українські електростанції, повністю достатньо для покриття потреб споживачів. Дефіциту немає, зазначили в Міненерго.

Ситуація на Запорізькій АЕС

Рівень води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС залишається незмінним. Наразі він становить 16,47 м. Цього достатньо для забезпечення потреб станції, вказали у Міненерго.

Ситуація в регіонах

Внаслідок технологічних порушень залишається без світла частина споживачів у Кіровоградській, Дніпропетровській, Чернігівській областях.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Сумщині вночі збили ворожий "шахед"

     • 235565 переглядiв

    Нардепка від ОПЗЖ Плачкова складає мандат - депутат

     • 535163 переглядiв