vr-nastupnoho-tyzhnia-planuie-rozghlianuty-zakonoproekt-pro-mnozhynne-hromadianstvo-mobilizatsiinoho-zakonoproektu-u-planakh-nemaie-nardep

ВР наступного тижня планує розглянути законопроект про множинне громадянство. Мобілізаційного законопроекту у планах немає - нардеп

 • 38190 переглядiв

Наступного тижня український парламент планує розглянути законопроект про множинне громадянство, але не законопроект про мобілізацію чи звіт голови Служби безпеки.

Наступного тижня Верховна Рада планує розглянути законопроект про множинне громадянство, а мобілізаційний законопроект - поки ні. Також наступного тижня не буде звіту голови Служби безпеки України. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк, передає УНН.

Розіслали порядок денний на наступний тиждень: очікувано немає закону про мобілізацію. Також знову немає звіту голови СБУ. Але буде закон про подвійне громадянство (№10425) 

- повідомив Железняк.

Нагадаємо

Новий закон про множинне громадянство покликаний врегулювати питання надання українського паспорта іноземцям та членам їх сімей, які беруть безпосередню участь у захисті незалежності та територіальної цілісності України.

Популярні

Новини по темі

У рф помер актор і режисер Олександр Ширвіндт

 • 39126 переглядiв

Ранковий удар по Одесі: кількість загиблих зросла до 20 осіб

 • 72893 переглядiв