vr-zaklikala-fatf-pripiniti-chlenstvo-rosiyi-ta-vnesti-yiyi-do-chornogo-spisku

ВР закликала FATF припинити членство росії та внести її до "чорного списку"

 • 170809 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. Верховна Рада ухвалила постанову №7622 про звернення до членів Групи з розробки фінансових заходів боротьби з відмиванням коштів (FATF) з приводу виключення росії із числа членів FATF та внесення її до переліку країн з високим ризиком. Про це повідомляє УНН з посиланням на ВР.

Цитата

«(Нардепи – ред.) — звернулися до членів Групи з розробки фінансових заходів боротьби з відмиванням коштів (FATF) щодо виключення рф із числа членів FATF, аби перекрити рф доступ до фінансових ресурсів», - йдеться в повідомленні.

Народний депутат Олексій Гончаренко в Telegram-каналі повідомив, що мова йде про запит щодо виключення росії з цієї організації та внесення її до переліку країн з високим ризиком.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що українська влада працює над тим, щоб росію виключили з міжнародної групи з протидії відмиванню брудних грошей та фінансуванню тероризму. Як заявив під час засідання уряду прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, FATF має внести росію до “чорного списку” організацій, що не дозволить росії уникати санкцій та продовжувати вести нормальні ділові відносини з будь-ким у світі.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві попрощаються з Русланою Писанкою: дата і час

     • 117514 переглядiв