yec-vviv-noviy-paket-sanktsiy-proti-rosiyi-khto-u-spisku

ЄC ввів новий пакет санкцій проти росії: хто у списку

 • 103633 переглядiв

КИЇВ. 15 березня. УНН. Євросоюз ввів четвертий пакет персональних та економічних санкцій проти Російської Федерації за її брутальний і неспровокований напад на Україну. Рішення сьогодні було опубліковане в Офіційному журналі ЄС, а значить, набуло чинності, пише УНН.

Деталі

Так, під обмежувальні заходи ЄС потрапили ще 15 фізичних і 9 юридичних осіб з Росії.

До списку потрапили олігархи, такі як Роман Абрамович і Герман Хан, а також інші видатні бізнесмени, що працюють в ключових секторах економіки, такі як чорна металургія, енергетика, банківська справа, Засоби масової інформації, товари і послуги військового та подвійного призначення.

До списку також увійшли лобісти кремля і пропагандисти, такі як генеральний директор Першого каналу в Росії Костянтин Ернст.

Під санкції потрапили компанії авіаційного, військового та подвійного призначення, суднобудування та машинобудування. У списку: "Роснефть АВІА", "Рособоронекспорт","АТ Вертольоти Росії".

Загалом обмежувальні заходи ЄС тепер застосовуються до 877 фізичних та 62 юридичних осіб. Активи осіб, включених до списку, підлягають заморожуванню, а громадянам і компаніям ЄС заборонено надавати їм кошти. На фізичних осіб додатково поширюється заборона на поїздки, яка не дозволяє їм в'їжджати або перетинати території ЄС транзитом.

Нагадаємо

Після неформальної зустрічі глав держав і урядів ЄС 10-11 березня Рада ЄС сьогодні прийняла рішення ввести четвертий пакет економічних та індивідуальних санкцій у зв'язку з військовою агресією Росії проти України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ЄC ввів новий пакет санкцій проти росії: хто у списку

     • 103633 переглядiв

    Росіяни завдали ракетний удар по Києву - Геращенко

     • 302561 переглядiв

    Starlink від Ілона Маска вже в Запоріжжі

     • 135613 переглядiв

    Росія видаляється з Ради Європи, доки її не видалили

     • 78404 переглядiв

    Росія заборонила в'їзд прем'єр-міністру Канади Трюдо

     • 107624 переглядiв