yermak-obgovoriv-z-sallivanom-prodovzhennya-pidtrimki-ssha-ta-situatsiyu-na-fronti

Єрмак обговорив з Салліваном продовження підтримки США та ситуацію на фронті

 • 516185 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак повідомив, що обговорив з радником президента США з питань національної безпеки Джейком Салліваном потужну підтримку, яку США продовжуватимуть надавати Україні з наближенням річниці війни, та ситуацію на фронті, передає УНН.

Цитата

«У межах постійного діалогу із союзниками провів телефонну розмову з радником Президента США з питань національної безпеки Джейком Салліваном. Поінформував співрозмовника про актуальну ситуацію на фронті. Обговорили потужну підтримку, яку Сполучені Штати продовжуватимуть надавати Україні з наближенням річниці війни, а також наголосили на важливості нашої подальшої комунікації», - написав Єрмак у Telegram.

Також він подякував американському народові, Президенту США та обом палатам Конгресу за підтримку України в боротьбі за свободу та спільні демократичні цінності.

Доповнення

The Washington Post повідомляв, що США наступного тижня оголосять про новий пакет військової допомоги Україні. У той же час, Вашингтон попереджає про вирішальний момент у війні.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Над Дніпропетровщиною вночі сили ППО збили два "шахеди"

     • 27579 переглядiв

    Новини по темі

    Байден "дуже очікує" на візит до Польщі - Білий дім

     • 617939 переглядiв