yes-shukayut-shlyakhi-vikoristannya-zamorozhenikh-aktiviv-rosiyskikh-oligarkhiv-dlya-vidbudovi-ukrayini

ЄС шукають шляхи використання заморожених активів російських олігархів для відбудови України

 • 98365 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Європейський Союз шукає, як використати заморожені активи російських олігархів для фінансування повоєнної відбудови України. Про це заявила президент Єврокомісії Урсула фон ден Ляєн, пише УНН з посиланням на Reuters.

Цитата

"Наші юристи інтенсивно працюють над пошуком можливих шляхів використання заморожених активів олігархів для відбудови України. Я думаю, що росія також має зробити свій внесок", - сказала президент Єврокомісії.

Деталі

Крім того, фон дер Ляєн зауважила, що виступає за поєднання довгострокової реконструкції України з реформами, необхідними для її приєднання до Європейського Союзу. Для того, щоб країна стала членом ЄС, їй необхідно дотримуватися певних стандартів у сфері верховенства права, економічній і політичній сферах.

“Процес вступу багато в чому залежить від того, як поводиться та що робить кандидат. Україна хоче вступити до ЄС за будь-яку ціну, а це означає, що мотивація є великою для проведення необхідних реформ”, – сказала вона.

Нагадаємо

У середу, 18 травня, президент Єврокомісії оголосила про план відновлення України, окресливши, що у ньому мають поєднуватися інвестиції із реформами.

Українські Національні Новини

Політика