yevropeyskiy-ekonomichniy-i-sotsialniy-komitet-vruchit-premiyu-gromadyanskogo-suspilstva-shesti-organizatsiyam

Європейський економічний і соціальний комітет вручить Премію громадянського суспільства шести організаціям

 • 577723 переглядiв

КИЇВ. 14 грудня. УНН. 15 грудня Європейський економічний і соціальний комітет (EESC) вручить Премію громадянського суспільства 2022 року шести організаціям з Італії, Польщі, Португалії, Румунії та Іспанії, передає УНН.

Деталі

Цього року EESC нагороджує одразу дві групи переможців, оскільки премія вручатиметься у двох категоріях: "Розширення прав і можливостей молоді" та "Європейське громадянське суспільство для України".

"Проекти-переможці були обрані з понад 100 креативних та цілеспрямованих проектів з 21 країни-члена ЄС, що демонструє величезний ентузіазм та мотивацію громадянського суспільства у створенні кращих можливостей для європейської молоді та полегшенні страждань українського цивільного населення, яке постраждало від війни", - йдеться в повідомленні.

Остаточний рейтинг шести переможців буде оголошено на церемонії нагородження, яка відбудеться під час пленарного засідання EESC у будівлі Карла Великого в Брюсселі 15 грудня. За всім заходом можна буде стежити в режимі онлайн.

Шість організацій розділять між собою призовий фонд у розмірі 60 000 євро. Володарі першої премії у двох категоріях отримають по 14 000 євро. Нагороди вручатимуть Президент EESC Кріста Швенг та Віце-президент EESC з питань комунікації Кілліан Лохан.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Київській області та над столицею ППО збила 10 "шахедів"

     • 597610 переглядiв

    У Шевченківському районі Києва прогриміли вибухи

     • 1925960 переглядiв

    На Київщині працює ППО - голова ОВА

     • 612755 переглядiв