yikh-tut-ne-povinno-buti-amerikanska-sportsmenka-zayavila-scho-yiy-ne-priyemno-bachiti-sportsmeniv-rf-na-olimpiadi-u-moskvi-vidpovili

"Їх тут не повинно бути": американська спортсменка заявила, що їй не приємно бачити спортсменів РФ на Олімпіаді. У Москві відповіли

 • 34115 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Американська спортсменка Меган Калмо заявила, що їй "не приємно бачити" срібло росіян на Олімпіаді, після того, як Василиса Степанова і Олена Орябинська виграли срібло в академічному веслуванні у змаганнях двійок без рульового на Олімпійських іграх. Про це інформує УНН з посиланням на Спорт-Експрес.

Цитата

"Бачити команду, якої тут навіть не повинно бути, що йде зі сріблом - неприємне відчуття. В цілому, дійсно розчаровує, і я співчуваю іншим спортсменам в фіналі. З любов'ю до всіх моїх друзів і заклятих ворогів, які виклалися на повну", - йдеться в повідомленні Калмо в Twitter.

Seeing a crew who shouldn’t even be here walk away with a silver is a nasty feeling. Really disappointing overall and I feel for the other athletes in the A Final. Big love to all my friends and frenemies who gave it everything out there.

— Megan Kalmoe (@megankalmoe) July 29, 2021

Деталі

Депутат Держдуми РФ Дмитро Свищев прокоментував слова американської веслярки Меган Калмо.

"Не від великого розуму виражається американська спортсменка. Їм противно, що російські спортсмени реально показують міць і силу російського спорту. Чим голосніше вони гавкають, тим краще наш результат. Значить, на правильному шляху наші спортсмени. Їх дратують наші перемоги? Навіть потрібно так сказати. Чим краще ми виступаємо, тим краще ми стаємо", - сказав Свищев в інтерв'ю Спорт-Експрес.

Доповнення

Росіянки Олена Орябинська і Василиса Степанова завоювали срібні медалі Олімпіади в академічному веслуванні в двійках без рульового. Представниці США Меган Калмо і Трейсі Айссер зайняли в цій дисципліні 10-е місце.

Додамо

Олімпійські ігри проходять з 23 липня по 8 серпня. Російські спортсмени через допінг скандал виступають на Олімпіаді під прапором Олімпійського комітету Росії. Замість національного гімну на церемоніях нагородження використовується фрагмент з Першого концерту для фортепіано з оркестром Петра Чайковського.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі