z-chim-pyut-shampanske-koktebel-dav-poradi-schodo-poyednannya-fruktiv-z-igristim

З чим п'ють шампанське: "Коктебель"дав поради щодо поєднання фруктів з ігристим

 • 33214 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Шампанське і фрукти – ідеальне поєднання. Але не всі фрукти однаково добре підходять до ігристого. Як вдало поєднати фрукти із шампанським на своїй сторінці у Facebook розповіли творці українського бренду "Коктебель", передає УНН.

Шампанське не варто вживати із дуже солодкими фруктами — вони затьмарять смак напою, зауважили експерти “Коктебель”.

“Ті, що з кислинкою, навпаки підкреслять: ківі, цитруси, яблука та груші (тільки не медові). Вдалим доповненням стануть ягоди: чорниця, малина, полуниця та в міру солодкий виноград”, — йдеться у повідомленні.

Аби смакування улюбленого ігристого було дещо ситнішим — можна додати трішки горіхів, зауважують винороби.

Нагадаємо, раніше український бренд “Коктебель” показав, як народжується вино.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Завтра київське метро працюватиме за особливим графіком

     • 9610 переглядiв

    Принц Гаррі та Меган Маркл завели собаку

     • 13944 переглядiв

    Через ДТП у Харкові постраждали п'ятеро людей

     • 9430 переглядiв