z-khersona-povidomlyayut-pro-vibukhi-ta-dim

З Херсона повідомляють про вибухи та дим

 • 211725 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Український суспільний мовник повідомляє, що з ранку в Херсоні чути вибухи та видно дим над містом, пише УНН.

Деталі

Так, повідомляється про звуки вибухів у Херсоні після 7-ї та після 9-ї години. "Місцеві жителі повідомляють про дим над містом", - зазначає "Суспільне Херсон".

При цьому про вибухи у Херсоні також повідомляє у Telegram і народний депутат Олексій Гончаренко. 

"У Херсоні партизани підірвали машину майора поліції Снєшина, якого прислали із росії на керівну посаду в окупаційній поліції", - зазначив також Гончаренко.

Доповнення

Згідно зі зведенням з ОВА за добу, потужні вибухи тривали продовж минулого дня та всю ніч на Херсонщині. "Важкі бої йдуть практично на всій території Херсонщини. ЗСУ розпочали наступальні дії по різних напрямках. Окупанти розсилали жителям смс із закликом евакуюватися з робочих місць. ЗСУ знищила низку складів із боєприпасами, знищено практично всі великі мости — Антонівські залізничний та автомобільний і Новокаховський. Залишилися лише пішохідні переходи", - йдеться у повідомленні.

Українські військові пішли в наступ на південному напрямку, проте будь-яка військова операція потребує тиші, заявила речниця Сил оборони Півдня Наталя Гуменюк.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    З Херсона повідомляють про вибухи та дим

     • 211725 переглядiв

    Українське судно з зерном для країн Африки прибуло в Джибуті

     • 144045 переглядiв

    Ворожий удар по Миколаєву: рашисти випустили 16 ракет

     • 82669 переглядiв

    Армія рф обстріляла з артилерії Сумщину: 20 "прильотів"

     • 171237 переглядiв