z-pochatku-tizhnya-na-pivdni-ukrayini-znischeno-pyat-vorozhikh-skladiv-z-boyepripasami-gumenyuk

З початку тижня на півдні України знищено п'ять ворожих складів з боєприпасами – Гуменюк

 • 160862 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. З початку цього тижня ракетно-артилерійські підрозділи знищили на півдні України п’ять ворожих складів з боєприпасами. Про це на брифінгу повідомила керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк, передає УНН.

Цитата

“Наразі ми маємо досягнення – це результат роботи наших ракетно-артилерійських підрозділів. Це знищення тільки на цьому тижні вже п’ятьох складів боєприпасів у тимчасово-окупованій території. Зокрема, і збиття сьогодні штурмовика в нашій зоні відповідальності. Тому ці результати є красномовними. Це також втрата ворогом танків та важкої артилерії. За минулі дві доби в нас дуже потужні показники – до 10 одиниць по кожному напрямку. Це говорить про те, що деморалізація ворожого війська продовжується. Вони не мають сил, мотивації та втрачають зброю”, – сказала Гуменюк.

Додамо

Гуменюк зазначила, що протягом минулого тижня на півдні України збили 30 ворожих ракет. Також вчора над Миколаївщиною та Одещиною ЗСУ знищили 25 дронів.

Нагадаємо

На територію тимчасово-окупованої Херсонщини прибули іранські інструктори, тому що росіяни мають проблеми з використанням дронів-камікадзе.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Заради ППО: Україна надішле офіційну ноту уряду Ізраїлю

     • 449100 переглядiв

    Україна за крок до розриву дипломатичних відносин з Іраном

     • 157932 переглядiв