z-teritoriyi-rf-priletilo-ne-menshe-100-raket-ta-min-vorog-znovu-obstrilyav-prikordonnya

З території рф прилетіло не менше 100 ракет та мін: ворог знову обстріляв прикордоння

 • 85903 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Близько 5 ранку росіяни з кількох напрямків відкрили вогонь по прикордонній території України на межі між Чернігівською та Сумською областями. З території російської федерації по Україні було випущено не менше 100 ракет та мін. Про це повідомляє УНН з посиланням на Державну прикордонну службу.

Цитата

"Загарбники здійснили масований обстріл прикордонної території України. Близько 5 ранку росіяни з кількох напрямків відкрили вогонь по прикордонній території України на межі між Чернігівською та Сумською областями. Ворог обстрілював Україну реактивними системами залпового вогню та мінометами калібру 120 мм. Загалом з території росії прилетіло не менше сотні ворожих ракет та мін", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Внаслідок обстрілу, як вказано, суттєвих руйнувань, а також втрат серед особового складу Держприкордонслужби та місцевих мешканців немає. Інформація уточнюється.

Нагадаємо 

Чернігівщину знову обстріляли з мінометів та артилерії з території рф, зафіксовано понад 40 "приходів". Втрат серед особового складу та техніки немає.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Київський фунікулер закрили на плановий ремонт

     • 384947 переглядiв