za-2-5-mln-dol-zbitkiv-inozemnomu-investoru-kilkom-lyudyam-ogolosili-pidozru

За 2,5 млн дол. збитків іноземному інвестору кільком людям оголосили підозру

 • 9353 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. Правоохоронці повідомили про підозру організаторам злочинного угрупування, зокрема адвокату, за фактом шахрайства і нанесення іноземному інвестору збитків у 2,5 млн доларів. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Генпрокурора.

"За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора повідомлено про підозру організаторам та учаснику злочинного угруповання за фактом шахрайства, вчиненого в особливо великих розмірах або організованою групою (ч. 4 ст. 190 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що повідомлено про підозру адвокату, яка "фактично сприяла неправомірним діям учасників організованої групи, а в подальшому намагалася впливати на хід досудового розслідування шляхом створення фігурантам штучного алібі".

"Організована група, використовуючи упродовж тривалого часу реквізити підконтрольних підприємств та підроблені документи, заволоділа грошовими коштами і матеріальними цінностями фінансових установ та суб’єктів господарювання. Внаслідок таких дій іноземному інвестору заподіяно понад 2,5 млн доларів США збитків. Наразі проведено обшуки за місцями проживання причетних до протиправної діяльності осіб", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, столичною прокуратурою повідомлено про підозру шахрайці, яка ошукала 15 сімей на загальну суму понад 330 тисяч гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Дефіцит поточного рахунку стрімко скоротиться - НБУ

     • 13580 переглядiв

    Суд переніс обрання запобіжного заходу Януковичу

     • 16213 переглядiв