zagadkovo-zniklu-zirku-serialu-khor-znayshli-mertvoyu

Загадково зниклу зірку серіалу "Хор" знайшли мертвою

 • 28958 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Тіло акторки, зірки серіалу "Хор" Наї Рівери знайшли на дні озера Піру в американському штаті Каліфорнії. Минулого тижня її оголосили зниклою безвісти. Про це УНН повідомляє з посиланням на ВВС Україна.

Пошукова операція тривала майже тиждень. Зрештою у понеділок рятувальники, які працювали з підводними локаторами, знайшли в озері тіло, яке пізніше ідентифікували як тіло 33-річної актриси.

"З урахуванням місця, в якому виявили тіло, його стану і фізичних характеристик, знайденого одягу, а також беручи до уваги, що в цьому районі не було повідомлень про зникнення інших людей, - ми впевнені, що знайдене тіло належить Наї Рівері", - сказав шериф округу Вентура Білл Аюб.

Як зазначив шериф, немає підстав говорити, що смерть актриси була результатом чийогось злого умислу, або що вона наклала на себе руки.

Ная Рівера зникла 8 липня, в той день вона взяла в оренду човен і вирушила разом з сином на прогулянку по озеру Піру на північний захід від Лос-Анжелеса. Через три години після початку прогулянки її чотирирічного сина знайшли люди, які були на іншому човні. Він спав, і на ньому був рятувальний жилет. Хлопчик розповів, що вони плавали з актрисою, але "мама в човен не повернулася".

Офіційний представник місцевої поліції Кевін Донохью повідомив ВВС, що 4-річний син актриси бачив, як його мати "зникла під водою".

Пошуки ускладнювалися тим, що в озері багато водоростей, які приховали місце, де було її тіло.

Нагадаємо, дружина Джона Траволти померла від раку.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Загадково зниклу зірку серіалу "Хор" знайшли мертвою

     • 28958 переглядiв

    Зранку всі мости у столиці скували затори

     • 17614 переглядiв

    Brent впала в ціні нижче 42 дол. за барель

     • 11702 переглядiв

    Клуб із Суперліги підписав американського захисника

     • 8002 переглядiв