zagibel-galini-gatchins-do-sudu-podali-vzhe-drugiy-pozov-do-aleka-boldvina

Загибель Галини Гатчінс: до суду подали вже другий позов до Алека Болдвіна

 • 17175 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. Помічник режисера щодо сценарію фільму “Іржа” (Rust) Мемі Мітчелл подала до суду Лос-Анджелеса позов на продюсерів та на актора Алека Болдвіна через інцидент зі стріляниною 21 жовтня на знімальному майданчику картини, внаслідок якого загинула операторка Галина Гатчінс, пише УНН з посиланням на Variety.

Деталі

Як повідомляє видання, позов подано проти Алека Болдвіна та продюсерів фільму в середу. Серед обвинувачених також названо кілька членів команди, зокрема зброяра Ханну Гутьєррес-Рід і першого помічника режисера Дейва Холлса.

У позивній заяві Мемі Мітчелл заявила, що отримала "фізичні та емоційні" травми, коли Болдвін застрелив оператора фільму під час підготовки до сцени.

Позов подано Вищого суду Лос-Анджелеса, заявниця представлена ​​адвокатом Глорією Оллред. У скарзі вона каже, що стояла всього в чотирьох футах (близько 1-1,5 метра) від Болдвіна, коли пістолет вистрелив, і стала першою, хто викликав поліцію.

"Позивачка була налякана і боялася за своє життя. Постріл викликав у позивачки біль у вухах та голови, а невдовзі після цього позивачка почала чути гучний дзвін у вухах. Невдовзі після цього позивачка стала свідком жаху того, що сталося", – йдеться у позові. 

Додамо

Це другий судовий позов, поданий до Болдвіна та інших учасників зйомок “Іржі” після стрілянини. Раніше у листопаді позов до суду подав Сергій Свєтной, який очолював команду освітлювачів на зйомках.

Доповнення

Під час зйомок фільму “Іржа” актор Алек Болдвін випадково застрелив 42-річну операторку Галину Гатчінс і поранив 48-річного режисера Джоела Соуза. Алек вистрілив із реквізитного пістолета, який виявився зарядженим.

Міністерство закордонних справ України підтвердило українське громадянство Галини Гатчінс.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Кількість щеплень від COVID-19 за добу тримається біля 300 тисяч

     • 16124 переглядiв

    У Києві зранку утворилися затори: де “тягнучка”

     • 16269 переглядiв

    Холодна погода і мокрий сніг: прогноз на сьогодні

     • 19541 переглядiв

    В Україні вже 3,28 млн випадків COVID-19, за добу - 20 591

     • 21816 переглядiв

    Регулятор ЄС отримав заявку на схвалення вакцини Novavax

     • 15102 переглядiв