zaporizkogo-rabovlasnika-scho-silomits-utrimuvav-podruzhzhya-zaareshtuvali

Запорізького "рабовласника", що силоміць утримував подружжя, заарештували

 • 10533 переглядiв

КИЇВ. 6 квітня. УНН. У Мелітополі зловмиснику, який викрав та незаконно утримував людей, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Запорізької області.

Прокуратурою повідомлено про підозру мешканцю Мелітопольського району за фактом розбійного нападу та незаконного позбавлення волі і викрадення людини, вчинених способом, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, здійснюване протягом тривалого часу.

Злочинцю обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з можливістю внесення застави в розмірі 128 тисяч грн.

Нагадаємо, що 3 квітня до чергової поліції надійшло повідомлення про те, що людина незаконно, проти її волі, утримується в ангарі, відомості про вказану подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Встановлено, що на території фермерського господарства в нежитлових будівлях протягом тривалого часу фермер шляхом застосування фізичного насильства та погроз, утримував 2 людей без надання їм їжі, води та належних умов для перебування.

Крім того, встановлено, що вказана особа раніше вчинила напад на людину з метою заволодіння її майном, поєднаний із застосуванням насильства, небезпечним для життя чи здоров’я особи.

Також під час огляду в приміщенні ангару було виявлено 82 мисливських патрона 16-го калібру, 24 патрона калібру 7,62 мм, 35 тротилових шашок загальною вагою 7 кг і металева банка з мисливським порохом, відомості про що були внесені до ЄРДР за ч.1 ст. 263 КК України.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    П.Порошенко наголосив на “плані Маршала” для України

     • 13093 переглядiв

    Канал нелегальної міграції викрили на Харківщині

     • 10851 переглядiв

    А.Яценюк заявив, що не буде головою НБУ

     • 17815 переглядiв