zapustyv-feierverk-u-kyievi-sud-zasudyv-cholovika-do-odnoho-roku-obmezhennia-voli

Запустив феєрверк у Києві: суд засудив чоловіка до одного року обмеження волі

 • 32521 переглядiв

У Києві чоловіка засудили до одного року обмеження волі за запуск феєрверку з багатоповерхівки у березні цього року.

Голосіївський районний суд столиці визнав винним у хуліганстві та призначив покарання у вигляді одного року обмеження волі чоловікові, яку запустив салют з багатоповерхівки у березні цього року. Про це у понеділок повідомила поліція Києва, передає УНН

Деталі 

Як повідомляється, на початку березня до поліції Києва надійшло повідомлення від мешканців Голосіївського району про те, що невідома особа запускає феєрверк. За вказаною адресою виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Особу зловмисника було встановлено, під час обшуку в його квартирі слідчі вилучили рештки феєрверку. 

Правопорушником виявився раніше не судимий киянин, свою провину чоловік визнав. За даним фактом йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 296 кримінального кодексу України – хуліганство.

 Нині Голосіївський районний суд столиці визнав зловмисника винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у вигляді одного року обмеження волі

- йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці нагадують, що відповідно до законодавства, використання піротехнічних засобів під час дії воєнного стану - заборонено.

Запустили феєрверк на Київщині: двом фігурантам повідомлено про підозру11.03.24, 17:49

Тетяна Краєвська

Київ

Популярні

Новини по темі