zaraz-tak-samo-yak-i-rik-tomu-ne-mozhna-buti-podumki-daleko-vid-viyni-zelenskiy

Зараз так само, як і рік тому, не можна бути подумки далеко від війни — Зеленський

 • 296591 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму традиційному вечірньому зверненні до українців наприкінці 396-го дня війни наголосив на важливості не забувати про війну для тих, хто знаходиться у тилу та заявив про посилення захисту країни, передає УНН з посиланням на сторінку у Telegram Офісу Президента.

Цитата

"Зараз так само, як і рік тому, не можна бути подумки далеко від війни, хоч завдяки нашим воїнам реальні бойові дії йдуть дійсно географічно далеко від багатьох. Зараз так само, як і рік тому, важливо, щоб якнайбільше українців допомагали захисту держави, допомагали акумуляції світової підтримки заради нашої перемоги", - заявив Зеленський.

Деталі

Також Володимир Зеленський повідомив про те, що: "Сьогодні була нарада з військовими – спеціальна військова зустріч, особливе коло учасників. Провів також наради із сектором безпеки, з розвідкою".

Президент України зазначив, що "оборона, посилення нашого захисту – причому як від зовнішньої загрози, так і від внутрішніх загроз. Готуємо наші відповідні кроки".

"Постійно, незмінно максимум уваги – ситуації на передовій. Жорстоким боям, які щодня забирають життя наших людей і щодня потребують незмінної мобілізованості нашої держави й суспільства", - зазначив Зеленський.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Голова МАГАТЕ Гроссі приїде з візитом на ЗАЕС

     • 284141 переглядiв

    Окупанти двічі обстріляли Чернігівщину

     • 323616 переглядiв