zasidannya-rnbo-perenesli-na-den-prichini

Засідання РНБО перенесли на день: причини

 • 12948 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. Засідання Ради національної безпеки і оборони України, яке мало відбутись 29 грудня, перенесли на день. Про це повідомили в апараті РНБО, пише УНН.

Цитата:

“У зв’язку з тим, що Президент України Володимир Зеленський розширив перелік питань, які вносяться до порядку денного засідання Ради національної безпеки і оборони України, засідання відбудеться 30 грудня 2021 року”, - повідомили в апараті.

Що було раніше

24 грудня 2021 року, після доповіді секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова Президентові України Володимиру Зеленському Глава держави ухвалив рішення про проведення у середу, 29 грудня 2021 року, засідання РНБО України.

Про теми засідання не було повідомлено.

Водночас, адвокат 5-го президента, нині нардепа Петра Порошенка Ілля Новіков днями вказував, що РНБО нібито може застосувати санкції проти Порошенка і арештувати його активи. 20 грудня Порошенку було повідомлено поштою про підозру у вчиненні державної зради та сприянні діяльності терористичних організацій. Сам він за кордоном.

При цьому є питання й нарощування Росією військової міці на кордоні з Україною. Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов днями повідомляв, що 122 тис. російських військових перебувають на відстані 200 км та 143,5 тис. військових за 400 км від російсько-українського кордону.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Засідання РНБО перенесли на день: причини

     • 12948 переглядiв

    Французький ракетний фрегат залишив Україну

     • 11896 переглядiв

    У Туреччині зафіксували рекордний приріст випадків COVID-19

     • 12337 переглядiв

    Omicron становить 58,6% випадків коронавірусу в США

     • 15531 переглядiв